FAQ

FAQ

FAQ

Auto

Vanuit de richting Amsterdam-Eindhoven-Heerlen-Aachen:

Direct bij het naderen van Maastricht volg je de bewegwijzeringsborden Liège/Maastricht-Zuid. Na de tunnel volgt je bewegwijzeringsborden waarop MECC is aangegeven en neemt de afrit 55 (Randwyck-MECC).

Vanuit de richting Luik:

Neem de afrit 56 (Gronsveld-MECC). Vervolgens volg je de bewegwijzeringsborden met de vermelding MECC. Deze wijzen je de weg tot aan de parkeerterreinen van MECC Maastricht.

Parkeerkosten:

Volg de bewegwijzeringsborden met de letter (P) of de aanwijzingen van onze verkeersregelaars. De kosten per auto zijn € 12,- en kunnen alleen met PIN betaald worden.

Openbaar vervoer – Bus

Ook met het openbaar vervoer is het MECC uitstekend bereikbaar. Station Randwyck ligt op 250 meter en er is ook een MECC-bushalte voor de hoofdingang.

Maastricht Centraal: 3 minuten Eindhoven: 1 uur. Amsterdam: 2 uur 30 min. Brussel Zaventem: 1 uur 15 min. Brussel Charleroi: 60 min. Keulen luchthaven: 60 min . Düsseldorf luchthaven: 1 uur 15 min . Aangeboden Busreis

In samenwerking met Jacobs Travel – Het Zuiden Reizen zorgen wij voor een veilige reis van en naar het evenement. Geen gedoe meer over wie de BoB is, maar zorgeloos naar de Raving Nightmare. We hebben verschillende opstapplaatsen in Nederland – België en Duitsland. Een retourticket kost tussen de €10,- en €15,- euro afhankelijk van de opstapplaats. Bekijk alle opstapplaatsen of meld er een aan (alleen bij grote groepen)!

Ga snel naar https://shop.compoticketing.eu/fr/shop/ticketshop/event/504211B9FF55/1

  • Mocht je een opstapplaats willen toevoegen, dan stuur je aanvraag naar info@jacobs-travel.com

Georganiseerde Busreis

Let op! Het aanmelden van een georganiseerde busreis is noodzakelijk om gebruik te maken van onze services. Aanmelden kan via: info@ravingnightmare.com

Fiets, Brommer, Scooter

Nabij de ingang van MECC Maastricht is een fietsenstalling waar jij gratis je fiets, scooter of brommer kan parkeren. De snelste tweewielerroute naar MECC Maastricht vind je via www.anwb.nl

Kiss & Ride

Voor de bezoekers die gebracht en gehaald willen worden is er een Kiss & Ride nabij de ingang van MECC Maastricht. Volg de begeleidende borden die je snel naar Kiss & Ride plaats brengen.

Let op! Zorg er samen voor dat jullie de juiste plek en tijdstip vooraf afspreken! Parkeren bij Kiss & Ride is niet toegestaan!

Er zijn voldoende pinautomaten aanwezig bij alle kassa’s.

Nee, dat is niet mogelijk. Probeer je ticket aan vrienden te verkopen of via de daarvoor bestemde online community.

Vragen over VIP? Stuur je vraag naar info@ravingnightmare.com

Ja, die is aanwezig. Svp niet op het terrein zelf plaatsen maar net aan de buitenkant, zodat het geen belemmering wordt voor anderen.

Ja, Ravingnightmare is rolstoel toegankelijk

Nee, er zijn geen professionele fot en video apparaten toegestaan. Denk je toch in aanmerking te komen dien dan je verzoek met een duidelijke motivatie in via promotion@ravingnightmare.com

Als je vraag over het ticket er niet tussen staat kun je altijd contact opnemen met de Klantenservice

Je bent in Nederland ten allen tijde verplicht een geldig ID bij je te hebben

De entree is tot ca. 01.00u geopend. Daarna kijken we aan de hand van de hoeveelheid bezoekers en gescande tickets of de deuren nog langer open blijven.

Complex, Griend 6-7, 6221 AJ Maastricht

Ravingnightmare is geopend van 20:30 tot en met 05:00

Tickets hebben verschillende vormen en kleuren. Online gekochte tickets hebben een barcode en informatie van het evenement en die je uitgeprint mee te nemen of goed op je smartphone te kunnen tonen.De bij primera gekochte tickets zijn oranje van kleur en hebben ook een barcode en de informatie van het evenement. Full-colour tickets van dikker papier/karton hebben een volgnummer en informatie van het evenement en zijn slechts bij een beperkt aantal verkooppunten beschikbaar. Let op dat je het echte ticket meeneemt en niet alleen het aankoopbewijs of bevestigingsmail! Koop alleen tickets via de officiele kanalen zoals Paylogic en www.ravingnightmare.com. Wij zijn niet verantwoordelijk voor elders gekochte tickets en kunnen daarvan de echtheid niet garanderen