Auto

Vanuit de richting Amsterdam-Eindhoven-Heerlen-Aachen:

Direct bij het naderen van Maastricht volg je de bewegwijzeringsborden Liège/Maastricht-Zuid. Na de tunnel volgt je bewegwijzeringsborden waarop MECC is aangegeven en neemt de afrit 55 (Randwyck-MECC).

Vanuit de richting Luik:

Neem de afrit 56 (Gronsveld-MECC). Vervolgens volg je de bewegwijzeringsborden met de vermelding MECC. Deze wijzen je de weg tot aan de parkeerterreinen van MECC Maastricht.

Parkeerkosten:

Volg de bewegwijzeringsborden met de letter (P) of de aanwijzingen van onze verkeersregelaars. De kosten per auto zijn € 12,- en kunnen alleen met PIN betaald worden.

Openbaar vervoer – Bus

Ook met het openbaar vervoer is het MECC uitstekend bereikbaar. Station Randwyck ligt op 250 meter en er is ook een MECC-bushalte voor de hoofdingang.

Maastricht Centraal: 3 minuten Eindhoven: 1 uur. Amsterdam: 2 uur 30 min. Brussel Zaventem: 1 uur 15 min. Brussel Charleroi: 60 min. Keulen luchthaven: 60 min . Düsseldorf luchthaven: 1 uur 15 min . Aangeboden Busreis

In samenwerking met Jacobs Travel – Het Zuiden Reizen zorgen wij voor een veilige reis van en naar het evenement. Geen gedoe meer over wie de BoB is, maar zorgeloos naar de Raving Nightmare. We hebben verschillende opstapplaatsen in Nederland – België en Duitsland. Een retourticket kost tussen de €10,- en €15,- euro afhankelijk van de opstapplaats. Bekijk alle opstapplaatsen of meld er een aan (alleen bij grote groepen)!

Ga snel naar https://shop.compoticketing.eu/fr/shop/ticketshop/event/504211B9FF55/1

  • Mocht je een opstapplaats willen toevoegen, dan stuur je aanvraag naar info@jacobs-travel.com

Georganiseerde Busreis

Let op! Het aanmelden van een georganiseerde busreis is noodzakelijk om gebruik te maken van onze services. Aanmelden kan via: info@ravingnightmare.com

Fiets, Brommer, Scooter

Nabij de ingang van MECC Maastricht is een fietsenstalling waar jij gratis je fiets, scooter of brommer kan parkeren. De snelste tweewielerroute naar MECC Maastricht vind je via www.anwb.nl

Kiss & Ride

Voor de bezoekers die gebracht en gehaald willen worden is er een Kiss & Ride nabij de ingang van MECC Maastricht. Volg de begeleidende borden die je snel naar Kiss & Ride plaats brengen.

Let op! Zorg er samen voor dat jullie de juiste plek en tijdstip vooraf afspreken! Parkeren bij Kiss & Ride is niet toegestaan!